2 jenter fra Spjelkavik tatt ut på bylag og kretslag!

Vi gratulerer til begge to!

Publisert: 14.06.2019

Kristi Skaro (2004) er blant de 25 som ble tatt ut til J15 kretslaget.

kristi skaro.jpg
Kristi Skaro (2004) er tatt ut på J15 kretslag

Kretsen skriver følgende: På 14 og 15 års kretslagene våre har vi jevn og stor aktivitet på J14-og J15 nivå. Det starter jo med Talentleiren i Ulsteinvik 9.-11. august og deretter kommer treningsøktene og kretslagskampene. Vi har også på kretslagsnivå på jentesiden lagt til en ny turnering i tillegg til den vanlige kampaktiviteten. Vi drar med J15 års kretslaget sørover til Bakers Cup for å møte meget god motstand.

Hanna Lahti.jpg
Hanna Haltbakk Lahti (J2006) er tatt ut på J13 Bylag

Hanna Haltbakk Lahti er tatt ut som midtbanespiller på Bylaget.

Bylagshøsten 2019 blir som vanlig med enkeltkamper i november på hjemme og bortebane og årets «stor-turnering» går i Sparebanken Møre Arena 8.desember.

Vi gratulere både Hanna og Kristi med uttak til henholdsvis J13 Bylag og J15 kretslag. For hele uttaket, både gutter og jenter, se her