Sport

Spjelkavik med dommerkvartett til Norway Cup

 

Som en del av satsingen for dommere, har årets rekrutteringsdommere blitt innvitert med til å dømme på årets Norway cup. 2 av de nye unge dommerne takket ja til dette tilbudet.

Publisert: 28.07.2014

I januar 2014 arrangerte Spjelkavik IL - Fotball et rekrutteringsdommerkurs, i sammarbeid med Sunnmøre Fotballkrets. Tidlig etter dette ble det snakket om hva som kunne gjøres for å tiltrekke flere dommere, skape interesse for og gjøre det attraktivt å være dommer i klubben. 

Det ble foreslått Norway Cup, noe undertegnede finner å være en strålende idé. Vi foreslo dette først for de aktuelle dommerne, hadde senere noen foreldremøter som til slutt endte med klarsignal for påmelding. Vi holdt løpende dialog med Dommerkontakt i Bækkelagets Sportsklubb, Rudi Martinsen som forøvrig var veldig interessert i å høre mer om våre prosjekter i klubben og ga lovnad om garanti for plass til alle i klubben som ønsket å dømme.

Daglig Leder i klubben Johnny Vattøy stilte seg veldig positiv til dette og ga gjennomslag for å bruke deler av dommerbudsjettet til sosiale aktiviteter under arrangementet. Dermed skal kvartetten på Tusenfryd ene dagen, for å fremme et sammhold blandt dommerne gjennom å skape gode minner. 

Det har også gjennom samarbeid med Martinsen blitt planlagt at de 2 erfarne skal dømme om hverandre, og samme for de unge lovende, slik at vi kan holde oppfølging gjennom hele turneringen. 

De som drar er følgende : Henrik Bjørkedal, Magnus Støylen Rødseth, Rolf André Sandvik og Martin Solheim.

Vi ser frem til en strålende uke på Norway Cup, og ønsker alle lykke til.

(Se også nyhet på www.maxlokal.no)

 

Rolf André Sandvik
Dommerkontakt Spjelkavik IL - Fotball