Sport

Rekrutteringsdommerkurs i Spjelkavik

 
  • 1 / 4

  • 2 / 4

  • 3 / 4

  • 4 / 4

Onsdag 15. Torsdag 16. og Mandag 20. Januar ble det holdt rekrutteringsdommerkurs på bunkeren i Spjelkavik i regi av Sunnmøre Fotballkrets og instruktør Tor Ove Myrseth!

Publisert: 29.01.2014

Kurset er over, og Spjelkavik IL - Fotball er stolte over å presentere våre 4 ferske rekrutteringsdommere Kristian Wenstrøm, Petter Aarseth, Henrik Bjørkedal og Magnus Støylen Rødseth! (Fra venstre på bildet.)

Guttene gjennomførte kurset med stor iver og deltok aktivt med spørsmål og diskusjoner rundt tolkning av fotball-reglementet. 

Kurs-holder Tor Ove Myrseth var veldig fornøyd, og mente det store engasjementet blandt deltakerne var ekstremt positivt!

Vi håper disse dommerne vil lykkes, og vi vil komme til å ha tett oppfølging for å passe på at dommerne i Spjelkavik trives og gjør en god jobb.

Totalt var det 15 personer som tok kurset, derav 5 stk fra Spjelkavik IL inkludert undertegnede. Dette er veldig bra og vi håper også at flere som ønsker å dømme, skal melde seg etterhvert. Det vil bli arrangert et klubbdommerkurs i løpet av våren, så ikke nøl med å ta kontakt dersom DU ønsker å dømme!

 

Vi ønsker alle våre nye dommere velkommen, og lykke til!

Med vennlig hilsen

Rolf André Sandvik
Dommerkontakt Spjelkavik IL
Rolf@Spjelkavikil.no
+47 958 77 845    Mobil