Pizzakvelden en suksess for dommerne

Tirsdag 05.11 hadde dommerne i Spjelkavik IL - Fotball pizzakveld på bunkersen. Vi var totalt 16 personer tilstede, som snakket om 2013-sesongen og potensiell satsing for 2014-sesongen.

Publisert: 06.11.2013

Vi har hittil fått 14 påmeldinger for den kommende sesongen, og venter enda flere aktive dommere. Det gleder meg å se dommer-gleden vi har fått inn i klubben, og ønsker stadig nye tilskudd velkommen.

I går 04.11 hadde vi avslutning for sesongen, hvor vi også hadde noen kåringer av dommere som har fortjent seg til litt ekstra. Kåringene var som følger:

Årets tøffing: Tobias Flem Blomvik.
Grunnlag: Denne kategorien er en liten bonus-kategori, som ikke var planlagt i utgangspunktet, men som måtte med. Tobias utmerket seg på en stor måte, gjennom det å ha mot til å si fra. Situasjonen skjedde under Diadora Cup i September, hvor en trener for et ungt jentelag hadde vært meget ufin verbalt mot sin egen målvakt.
Da tok denne modige dommeren tak i saken, og sa tydelig fra til treneren.
”Sånt snakk skal ikke skje på fotballbanen til medspillere på dinne alderen eller nokke som helst alder”.

SLIKT setter vi utrolig høy pris på, siden dette er noe som kan ødelegge en fotballkarriere. Dessverre finnes det noen slike i idretten, og all ære til Tobias som sto frem og sa stopp!

Årets nykommer: Petter Foss Jørgenvåg
Grunnlag: Årets nykommer er en kategori for de som har tatt dommerkurs i inneværende sesong, og som har utmerket seg på en god måte. Petter har stått på og fått gode tilbakemeldinger fra både trenere og oppmenn. Han har i tillegg gitt godt inntrykk på oss i ”dommerteamet” , og det var enstemmig om hvem som skulle få den. Petter har mye potensiale i seg som dommer, og vi håper at han fortsetter å dømme videre.

Årets dommer: Stian Skulstad Sunde
Den gjeveste prisen, og den som også var vanskeligst å peke ut. Siden vi har så mange dommere og så mange flinke dommere har det vært mye frem og tilbake om hvem som skulle få gleden av å vinne. Personen har uansett vært en uhyre viktig hjelp å ha som dommer, en som alltid har stilt opp og samtidig har vært en god dommer. Personen har dømt i ett par år og har alltid stilt opp uansett årsklasse, og det blir satt stor pris på. Personen, til tross for å spille aktivt fotball til og med på a-lags nivå i 3 div, har tatt seg tiden til å dømme. Stian har også tatt rekrutteringsdommerkurs i år og er en person som vil opp og frem, og viser det tydelig. Dommerteamet i Spjelkavik setter utrolig pris på å ha han i klubben.

Samlingen vår varte i ca  2 timer, hvor dommerne fikk dele litt erfaringer, snakke om satsing og kanskje fått frem enda større ønske om å dømme videre.
Jeg vil også skryte litt av Petter Godø Aarseth, som har ytret ønske om å ta rekruteringsdommerkurset kommende sesong. Petter har fått mye skryt i år, og jeg ser virkelig frem til å se fortsettelsen på hans dommerkariere.

Med det, vil jeg takke alle som møtte opp for en kjekk kveld, og håper dere er like fornøyd som meg =)

- Rolf André Sandvik
Dommeransvarlig i Spjelkavik IL - Fotball.