Sport

Pizzakveld for dommere i Spjelkavik

 

Spjelkavik Fotball inviterer herved til pizzakveld for våre dommere, med fokus på sammendrag av sesongen, planlegging av neste sesong og ikke minst sosialisering for å få et godt samhold blant våre dommere.

Publisert: 25.10.2013

Hei alle sammen! Da nærmer vi oss sesongslutt med stormskritt, og i den sammenheng ønsker vi å invitere til pizzakveld for alle dommere registrert i Spjelkavik Fotball.

Dette blir tirsdag 05.11 klokken 19:00. De som har trening på dette tidspunktet MÅ huske å meld fra om dette til lagleder!

Vi har en del ting på planen for denne kvelden, å vil på forhånd be alle om å tenke seg godt om for kommende sesong. Vi har planlagt en del prosjekter og ønsker i den sammenheng å få et klart svar på hvem som ønsker å satse som dommer. For alle dommerne våre som ønsker å satse på dømming kommende sesong, vil det bli høyere prioritet på dømming, samt god oppfølging og gode utviklingsmuligheter.

Mer informasjon om de kommende prosjektene vil dere få på møtet. Vi som styrer prosjektene gleder oss veldig til å høre hva dere synes om planene, og ser derfor veldig frem til denne kvelden.

Håper dere alle får muligheten til å stille =)

Mvh

Rolf André Sandvik

Dommeransvarlig i Spjelkavik Fotball.