Klubbdommerkurs for alle!

Torsdag 24.september er det klart for nytt klubbdommerkurs på SIL-huset.

Publisert: 08.09.2020

I vårt ønske om å få rekruttert flere dommere til klubbens kamper og turneringer, arrangerer vi i samarbeid med Sunnmøre Fotballkrets klubbdommerkurs.

collina.jpg

Du trenger ikke å ha noen erfaring, kurset er åpent for alle.

Klubbdommerkurset er første trinn i dommerutdanningen. Etter gjennomført kurs kan deltakerne dømme opp til og med 13 års klassen. Dommerne veiledes og følges opp i egen klubb av dommeransvarlig Thomas Bjermeland.

Målgruppen er medlemmer i klubbene som ikke har erfaring med dømming og kampledelse. Både spillere, trenere, ledere, foreldre eller andre. Vedkommende som vil bli klubbdommer bør ha fylt 13 år ved årets begynnelse, og være eldre enn spillerne dommeren dømmer.

Kurset vil bidra til gode holdninger og grunnleggende kunnskap i spillereglene.

Kurset varer i 3 timer, og de som deltar på kurset vil bli prioritert inn mot Miniturneringen som skal være på Spjelkavik Kunstgress lørdag 26.september, sånn at vi sikrer at de får kommet i gang med dømminga.

Påmelding til kurset gjøres her

For spørsmål, kontakt dommeransvarlig Thomas Bjermeland på mail