Interessert i å bli dommer i Spjelkavik?

Påmeldingsfristen er søndag 7. februar.

Publisert: 21.01.2016

Det inviteres herved til rekrutteringsdommerkurs i februar, i uke 6 og 7.

I den anledning oppfordrer vi klubber, dommerkontakter og dommerkoordinatorer i klubbene til å engasjere så mange som mulig i sin klubb til å melde seg på dette kurset. Kurset går over tre kvelder:

• Tirsdag 9. februar kl. 18.30 – 21.00 (mulig endring av starttidspunkt til kl. 17.30)
  • Torsdag 11. februar kl. 18.00 – 21.00 (mulig endring av starttidspunkt til kl. 17.30)
  • Tirsdag 16. februar kl. 18.00 – 21.00 (mulig endring av starttidspunkt til kl. 17.30)
  • Kurset holdes på Hareid IL sitt klubbhus.

Instruktør for kurset blir Tor-Ove Myrseth.

Kursavgift: kr. 0,-

For å delta på rekrutteringsdommerkurset må en ha fylt 14 år ved kalenderårets begynnelse. De som gjennomfører hele kurset, og melder seg aktiv, vil få god oppfølging etter kurset, på veien til å bli en bedre dommer.

Spjelkaviks dommerkoordinator kontaktes ved spørsmål

Påmeldingsfristen er søndag 7. februar.

Påmelding kan gjøres på www.minidrett.no og www.idrettskurs.no. Der søker dere på «rekrutteringsdommerkurs» og vil finne kurset der.

Nettsak om dette finnes her: http://www.fotball.no/Kretser/sunnmore/Dommer/Nyheter/2016/Rekrutteringsdommerkurs-pa-Hareid/

Jonas Pedersen
    Dommer- og seriekonsulent