DOMMERSAMLING 18.09.16

• 1 / 3

• 2 / 3

• 3 / 3

Dommersamling på Klubbhuset med AaFk-Kamp etterpå!

Publisert: 20.09.2016

Søndag 18. September var det duket for dommersamling for dommerne i Spjelkavik IL. Kurset ble holdt av dommeransvarlige Mathias Mo og Haakon Javier Tronstad. På agendaen stod følgende:

- Presentere Dommerutvalget i Spjelkavik IL

- Hvorfor dømmer vi? Erfaringer og opplevelser ved å øke i "dommergraden". Mathias og Haakon fortalte om hvordan det er å dømme i 2. og 3. div, samt fordeler med dømming og det å dømme på turneringer som Norway Cup og Paris World Cup

- Evaluere sesongen sålangt, Gmax Cup i September og hvordan neste års sesong blir.

Etter endt dommersamling sponset Spjelkavik med kampbilletter til AaFk - Strømsgodset for deltagerne, og det ble en forrykende kamp å reise på med 4-2 til AaFk og 3p i en viktig tid for klubben.

Dommerutvalget i Spjelkavik IL v/Fotballgruppa takker så mye til alle deltagerne for oppmøte, og en takk til foreldre som stilte som sjåfør for enkelte deltagere ut til kampen.

Deltagerne var:

Anette Volstad