Sport

Dommeransvarlig i Spjelkavik

 

Status

Publisert: 22.08.2013

Hei alle trenere og oppmenn :)

Jeg tenkte at jeg skulle sende en mail tidligere angående dommeransvarlig i klubben, men det har bare ikke blitt. Det tar jeg helt og holdent på min kappe. Men nå kommer den!

Jeg har flyttet til Oslo for å studere videre og kommer til å være her i minst 1 år, og i "verste fall" 3 år. Så da har det vært det hvem som skulle ta over den jobben i Spjelkavik, og jeg har kommet fram til en "løsning" inntil videre. Til dags dato blir det at jeg fortsetter som dommeransvarlig, ilag med Martin Solheim.

Jeg skal fortsette å legge ut kampene på Facebook-siden vi har der, så der kan dere fortsatt holde meg oppdatert om det blir endringer på tidspunktene, dagene etc etc. Dette er for at jeg vil fortsatt ikke la alt ansvaret gå til Martin, som har skole, dømming og jobb å styre med.

Martin skal være min "høyre hånd" og hjelpe til når jeg ikke har mulighet. Han og flere kommer til å stille på Diadora Cup 7. September og passe på at dommerene i aksjon får veiledning og hjelp! Nr hans er 41297330/mjsolheim@hotmail.com, og kontakt han gjerne om det er noe dere lurer på eller om dommerene.

I bunn og grunn vil jeg fortsette å holde ansvaret med kampene, og Martin tar seg av Diadora Cup, dommerskapet og andre generelle ting. Så dere kan fortsatt henvise dere til meg, men også Martin om det er noe. Om jeg ikke hører noe angående kamper så legger jeg ut de som ligger på banedagboken, som vanlig.


Viss det er noe er det bare å kontakte meg :) Ha en fin uke videre!

Mvh:

Mathias Mo
Dommeransvarlig Spjelkavik IL
99 46 63 37
mathias_mo@hotmail.com