Organisasjon

Ny mann ansatt i Spjelkavik Fotball!

 

Torgeir Olsen er ansatt 100% på sport/administrasjon fra 1 august.

Publisert: 31.07.2017

Torgeir Olsen kommer tilbake etter 5 år i Volda hvor han har studert og jobbet på Voldas Fotball fritidsordning. Spjelkavik er glad for å ha Torgeir tilbake i klubben, og med  sin kompetanse og erfaring er vi sikker på at han vil være med på å utvikle klubben videre innen barne og ungdoms fotballen.  Han går inn som leder for Spjelkaviks Telenor Xtra FFO, som vi satser knallhardt på skal videreutvikles ytterligere. 


Torgeir Olsen sammen med Johnny Vattøy (daglig leder) og Magnus Antonsen (sport/administrasjon) er vi sikre på at klubben vil utvikle seg i takt med samfunnet og fremtidens idrettsmodell, som ivaretar det fantastiske mangfoldet i klubben vår. 


Intervju med Torgeir Olsen: 


Hvilken bakgrunn har du? 
- 25 år, utdannet lærer innen idrettsfag og Engelsk. C-lisens trener (skal ta B-lisens). Har spilt for Spjelkavik i 15 år fra barnefotball til voksenfotball - sist i 2012. Har de siste årene spilt fotball for Volda i 3 og 4 divisjon, har samtidig jobbet i Voldas FFO og satellitt prosjekt, og har i tillegg vært kvalitetsklubbansvarlig i Volda. 


Hvilken forventninger har du til jobben i Spjelkavik fotball?
-Jeg forventer å bidra med å utvikle klubben i riktig retning med økt aktivitet og kvalitet. Jeg skal være med på flere plan å ønsker å være en støttespiller for alle de frivillige som legger ned en kjempebra og viktig jobb for klubben. 


Hvorfor ønker du å jobbe med fotball i Spjelkavika? 
-Det er inspirerende å kunne være med å utvikle fremtidenes fotballspillere, organisasjonen og miljøet i Spjelkavika. 


Vi ønsker Torgeir Olsen lykke til i Spjelkavik IL!