Årets drømmetrener Magnus Antonsen

Spjelkaviks ansatte spiller/trenerutvikler/G16 trener Magnus Antonsen ble på lørdagens fotballgalla kåret til til "Årets drømmetrener".

Publisert: 12.12.2017

Her er kretsstyret begrunnelse vedrørende Magnus:

Magnus har NFF verdiene i ryggmargen. Han er faglig sterk og har en rød tråd i arbeidet sitt.  Han er opptatt av utvikling gjennom å sjå alle. En typisk mann for treningsfeltet. Utvikling er  viktigere enn resultat. Magnus er også treneren som leder med en pedagogisk tilnærming.  Dette gjør at Magnus også er dyktig som trenerveileder. Han er alltid på jakt etter mer kunnskap, kurs og nettverkssamlinger.

Magnus Antonsen v.101.PNG

Spjelkavik var også nominert til "Årets Kvalitetsklubb" og "Årets arrangør Tine Fotballskole" men nådde ikke helt opp denne gangen.

Totalt 135.000 ble delt ut til klubber og enkeltpersoner under årets Fotballgalla som ble avviklet i Ålesund lørdag kveld. Her er prisvinnerne med premiebeløp i parantes:

• Årets Fotballkommune: Haram (diplom)
  • Årets Kvalitetsklubb: Volda TI-fotball (diplom + 25.000,-)
  • Årets Fair play-klubb: Bergsøy IL (diplom + 15.000,-)
  • Årets Jenteklubb: SK Herd (diplom + 15.000,-)
  • Årets arrangør miniturneringer: Valldal IL (diplom + 5.000,-)
  • Året arrangør TINE fotballskole: Valldal IL (diplom + minimål)
  • Årets Drømmetrener: Magnus Antonsen, Spjelkavik (diplom + 5.000,-)
  • Sparebanken Møres spillerstipend: Vivian Saadi, FK Fortuna og Bendik Rise, IL Hødd (diplom + 5.000,-)
  • NFFs honorære lederstipend: Solveig Koppen, SK Herd og Atle Ødegård, Skodje IL (diplom + 5.000,-)
  • Dommerbelønning:
    • Tjørvåg IL kr. 15.000,-
    • Skodje IL kr. 12.500,-
    • Brattvåg IL kr. 10.000,-
    • Hasundgot IL kr. 7.500,-
    • Ørsta IL kr. 5.000,-

Vi gratulerer så masse til alle de dyktige klubbene, spillerne og lederne!

Se artikkel og bilder på kretsens sider