Klubbhåndbok

Gutt/Jente 7 1600 1
Gutt/Jente 6 500 1

PÅMELDING 2018

• Treningsavgiften betales en gang pr år og betales gjennom systemet Superinvite. Det er onlinebetaling med kort.
  • Skraplodd faktureres/leveres ut i 2 omganger. På våren har vi forfall 10.mai (720,-), og på høsten har vi forfall 10.nov.(600,-). Her har alle valget å kjøpe selv eller selge.

• Medlemsavgift til Idrettslaget faktureres fra Hovedlaget og kommer i tillegg en gang i året med kr 500(1 medlem) eller kr 800(2 eller fler/familie). Faktura kommer ca mai. Les mer her

For å kunne spille fotball i Spjelkavik IL - så er du nødt til å være medlem i Spjelkavik Idrettslag.

Trykk på lenken for å se hvordan du oppretter medlemskap: Opprette MinIdrett profil og søke medlemskap i MinIdrett - enkel.pdf
Opprett medlemskap HER

• Dersom ikke faktura betales innen fristen vil det komme et purregebyr i tillegg
  • Klubben er behjelpelig med avbetalingsordninger på treningsavgift
  • NYTT AV ÅRET(2018) Søskenmoderasjon på barn nr 2 - 15%, barn 3 og 4 - 30%. De med 3 barn eller flere kan slippe salg av lodd for barn nr.3 og oppover. De er selv ansvarlig for å kontakte administrasjonen å levere tilbake lodd og faktura. (Klubben prøver å luke ut dette ved utsending men ikke alltid lett å vite hvem som er i familie)
  • Det KAN også forekomme ekstra inntektsbringende tiltak dersom økonomien tilsier det.
  • Spillerlisens/forsikring/egenadnel for alle som skal spille seniorkamper betaler via Superinvite. Herre og dame 1500,-. Det kan også tegnes individuell forsikring for alle spillere noe som anbefales. Les alt om skade/forsikring her.
  • Utestengelse fra trening/kamp kan bli resultatet ved ikke innbetalte avgifter.
  • Dugnadsjobber har vi kuttet til et minimum. Vi har klubbdugnader kun ifm store cuper vi arrangerer som 2 stk G-Max Cup, Tine Fotballskole + et loppemarked(høst). Dette er utrolig viktige inntektskilder for klubben og foresatte må stille 10 timer pr familie. Klubben har egen logistikkansvarlig på dugnader. Erfaringsmessig er dette positive og enkle tiltak å stille på for alle.

Det koster å drive et idrettslag:

• Lagspåmelding/spillerforsikring SFK/NFF
  • Lønn og godtgjørelse trenere, ansatte, trenerutvikler, spillerutvikler og vaktmester.
  • Sosiale tiltak
  • Spillerutviklingstiltak
  • Trenerutvikling/kurs ledere
  • Utstyr til alle lag
  • Nedbetaling av lån på bygninger, kunstgressbaner og hall
  • Utgifter til drift/vedlikehold/forsikring/utvikling av anlegg: alle baner, garderobebygg(Bunker), strøm til flomlys og varme, traktor, publikumsfasiliteter, spillerfasiliteter, lagsfasiliteter.
  • Reiseutgifter og dommerutgifter alle lag.
  • Regnskap/revisjon
  • Medisinsk utstyr/fysio/skader