Priser og vilkår for utleie

Spjelkavik har baner som dekker alle behov. Alt fra en strøken gressbane som bl.a Aafk har leid, stor kunstgressbane med flomlys (3 stk 7-er baner, 2006), 1 innegjerdet flombelyst 7-er kunstgressbane(2009), TAFJORD hallen (kunstgresshall) 30 x 50 m (2005). Vi leier ut til vennelag, bedrifter, idrettslag og andre arrangement som fluefiske, paintball, amerikansk fotball og golf.

Publisert: 13.01.2017

11-er kunstgressbane

• Kunstgresset er levert av Bresco og er av typen Slide 60. Dette var nyeste gresset i Bresco sitt produktsortiment den gang. Gresset er av typen monofiber og skal være mer hudvennlig ved sklitaklinger enn tidligere produkter. Gresset er fylt med kvartssand og svart gummi i en høyde på drøye 40mm. I og med at selve gresset er 60 mm høyt gir det en gresshøyde på 18-20 mm over fyllmassen, i tillegg er her fyllmasse nok til å gi den riktige dempingen.
  • Kunstgressflaten måler 68x127 m. Her er oppmerket 3 stk 7’er baner på tvers. Disse har hver en bredde på inntil 38 m og en lengde på inntil 64m. 11’er banen måler 64x105 m. Flomlysanlegget med hvitt lys slår seg på og av automatisk med fotocelle og fjernstyres via en app.

Hallen

• TAFJORD hallen er en plasthall som måler 30x50 m.
  • Dekket er kunstgress som ble lagt i 2007

7-er kunstgressbane

• XXXX Arena ble bygget i 2009 og er en flott innegjerdet 7-er bane som måler 40 x 60 m.
  • Kunstgresset ble lagt i 2009

Gressbane

• En av Sunnmøres flotteste gressbaner
  • Trening 11-er bane inkl. garderober
  • Areal som bør/ikke bør benyttes avtales i hvert tilfelle
  • Tråkking av bane i etterkant av økt er påkrevd
  • All form for akselerasjon/retardasjonstrening/vendinger skal foregå bak mål mot fjellet(nord)

Priser for utleie sesongen 2017. Treningstid 90 minutter

11’er bane Sr. 2,5t

Kr 2500,-

Utleievilkår treninger og kamper

• Klubber/lag som ønsker å leie fast treningstid prioriteres.
  • Hele baneleien faktureres forskuddsvis med 14 dagers betalingsfrist
  • Ubenyttede bestilte treningstider faktureres ihht. prisliste
  • Dersom banen ikke kan benyttes pga snø, lysforhold eller andre forhold som umuliggjør trening, skal det ikke betales baneleie
  • Ved arrangement som har billettinntekter må leietaker klarere dette med Spjelkavik
  • Spjelkavik har rettigheter til alt kiosksalg i forbindelse med arrangement
  • Ved arrangement som varer en hel dag/helg avtales pris. Det kan avtales tilgang til garderober.
  • Alle priser er eks.mva

Instruks for bruk av kunstgressbane og hall

• Ansvarlig trener/lagleder for hvert lag eller kontaktperson for leietaker er ansvarlig for oppfølging av oppgaver nevnt nedenfor i forbindelse med trening eller kamp.
  • For eksterne brukere skal all aktivitet være avtalt med Spjelkavik IL fotballgruppa. Treningstid og baneleie skal være bekreftet før første trening.

Oppgaver

• Påse at laget kun benytter tildelt felt til trening eller kamp.
  • Vinterstid skal alle mål (ute), etter endt økt, plasseres sentrert i banen slik at brøyting kan gjøres uten problem.
  • Ta hensyn til andre lag og omgivelser rundt banen under trening eller kamp
  • Se til at forbud mot bruk av snus, mat, tyggegummi, røyking, dyr etc. inne på kunstgressdekket blir overholdt. Spytting i hall er forbudt!
  • Påse at spillere bruker fottøy som ikke er til skade for kunstgresset
  • Sørge for at mål blir forsvarlig flyttet og sikret under trening/kamp. Mål som ikke er i bruk må plasseres utenfor sikkerhetssone!
  • Alle mål uten hjul skal bæres ved flytting!
  • Etter kamp fjerne og legge på plass hjørneflagg
  • Sette mål og annet utstyr på plass etter bruk. Mangelfull rydding medfører konsekvenser. Rydde området for tape, flasker eller annet rusk og kaste dette i nærmeste bossbøtte etter trening/kamp.

Kontakt daglig leder Johnny Vattøy pr mail