Full åpning for breddeidretten!

 
  • 1 / 2

  • 2 / 2

Endelig åpnes det for fullkontakt for våre voksne fotballspillere.

Publisert: 18.06.2021

Endelig kan alle i breddefotballen trene som normalt, og spille kamper. Hele perioden har vi gått og ventet på melding om når vi kunne få komme i gang igjen. Datoer har blitt lansert, vi har fått beskjed om at vi står høyt prioritert, men gang på gang har vi blitt enormt skuffet når regjeringen har hatt sine utallige pressekonferanser. Breddefotballen for voksne har stått bakerst i køen.

damelaget2019.jpg
Fra dame 3.divisjons forrige kamp i seriespill - tilbake i 2019. Vi gleder oss til sesongstart i august!

Nesten 1,5 år etter forrige treningskamp, og 21 måneder etter forrige obligatoriske kamp, er det nå klart for å spille seniorkamper på Spjelkavik Stadion igjen.

Mye skal fortsatt planlegges, men foreløpig vet vi følgende:

Kvinner 3.divisjon: første serierunde 18.august, med hjemmekamp mot HaNo. TERMINLISTE

Norsk Tipping Ligaen starter 7.august. Menn senior A starter borte mot Molde 2. Første hjemmekamp er mot NTNUI 15.august. Terminlisten er ikke komplett her enda.

NM for menn skal også avvikles, med første runde i slutten av juli. Motstander her er foreløpig ikke klar, men Spjelkavik er kvalifisert for 1.runde.

Menn 5.divisjon: første serierunde 12.august hjemme mot Volda 2. TERMINLISTEPS: Om du kunne tenke deg å bidra rundt noen av seniorlagene våre, enten i støtteapparatet eller rundt kampdag (Kampvert, speakertjeneste, billettør) ta kontakt her.