Endelig kontakttrening for seniorlagene

 

Vi har ventet og ventet, og nå får vi endelig trene med full kontakt igjen. Både Herrelaget og Damelaget får trene for fullt fra 12.Oktober.

Publisert: 30.09.2020

Helt siden lockdown i Mars har seniorlagene vår trent med strenge regler rundt smittevern. I lengre perioder måtte lagene dele opp i grupper på fem som igjen måtte holde to meters avstand. Mange lovnader og falske forhåpninger rundt åpningen av seniorfotballen fra NFF har ført til mange tunge nedturer for seniorlagene. Trenerne har forsøkt så godt de kan å holde gruppene motivert og stabil. Mye grubling og planlegging har blitt gjort for å lage økter som er gode og innenfor de retningslinjene som ble satt.


Som klubb ønsker vi å skryte av spillergruppene på senior. De har stått godt samlet og vært lojale mot de retningslinjene som har vært gjeldende, og dette viser at vi har gode forbilder på øverste nivå i klubben vår. Mye av gleden i fotball er selve spillet. Det å spille mot hverandre på trening, spille kamp mot andre, og rett og slett det å vinne og tape er det som driver veldig mange som spiller fotball i voksen alder. Dette har ikke vært lov, men endelig skal seniorene i gang igjen! Susende taklinger, knusende dueller, temperatur og vinnerglede! Endelig! Fotballen er for fullt tilbake på Spjelkavik Stadion.

Nå håper vi at seniorlagene får spille treningskamper før nyttår. Det hadde vært stor stas.


Vi håper også at alle de andre i bredden kommer i gang igjen så fort som mulig!