Det nærmer seg seriestart for a-laget

 

«Gode prestasjoner, middels prestasjoner, en smekk på fingrene, og et kjærlighetsbrudd»

Publisert: 11.03.2019

En stund siden siste oppdatering fra undertegnede, da kjører vi en samlepost, gitt i headingen. Vinteren er på hell, ser kanskje ikke helt slik ut nå, men kalenderen forteller oss det. Vi nærmer oss i første omgang en etterlengtet treningsleir i varmere strøk, nært etterfulgt av seriestart. I februar og så langt i mars har vi gjennomført en rekke kamper, Hødd, Brattvåg, Hødd igjen, Bergsøy og nå sist Tomrefjord.

 

Disse kan kort oppsummeres på følgende måte: den/de prestasjonene vi viste mot Hødd sier at vi er i nærheten av et nivå vi ønsker å opptre på. I det første oppgjøret (seier 3-2) var vi marginalt best, i en veldig spillemessig jevn kamp. I kamp 2 (tap 1-3) var vi gode i 1 omgang, til dels veldig bra, men siste 45 var ikke av samme kaliber og på bakgrunn av den tapte vi greit nok. Deretter fulgte Brattvåg, og smekken på fingrene! Vi hang bra med og viste fine takter de første 20 minuttene. Første scoring kom etter 25, og på første omgangs siste 7 minutter fulgte 3 til. Et sviende 0-7 var et faktum etter 90 min. Brattvåg skal ha all kreditt for en god kamp, men for oss var det beksvart.

 

De to siste kampene har foregått mot 4 divisjonslag, Bergsøy og Tomrefjord. Begge var nære opprykk til vår 3-divisjonsavdeling, men ble akkurat forbigått i den kampen av henholdsvis Aafk 2 og Sunndal. Disse kampene var relativt gledelige. At vi vinner (3-0 og 4-1) må vi tørre å si var forventet, men det som er gledelig er at vi markerer en stor forskjell fra forventede opprykkskandidater i nivået under og oss. Det skulle kanskje bare mangle, men likevel en god konstatering på at vi er et par nivå over.

 

Til fredag venter Hødd igjen…… Men denne gang et forsterket 2`er-lag. Deretter Aafk 2 fredag 22 før avreise til Tyrkia dagen derpå. I Tyrkia får vi virkelig motstand da vi møter det Islandske Toppserie-laget IBV.  


Når vi nærmer oss halvt gjennomført mars, kan vi si at vi er i god rute foran sesongen. Vi har selvsagt enda mer å gå på, men konturene av noe veldig bra begynner å vise seg. Vi skal jobbe veldig godt i siste måneden før vi sesongåpner med Nordstrand i Oslo, og målsettingen er tøffere enn før, vi skal kjempe helt i toppsjiktet! Det tørr vi å si.

 

Kjærlighetsbrudd. Tor «Totta Langfot» Aarøy har forlatt oss. Har forlatt meg! Ingen sinne, ingen skuffelse, bare sorg. Skal nok gå fint uten min gode venn Tor også, men det er kjedelig for Spjelkavik, gruppa og undertegnede at han fant nye jaktmarker. Når det er sagt er valget fullt forståelig. Tor er en særdeles dyktig fotballtrener og har ambisjoner utover nivå 4 i Norge, og da er det å jobbe i Toppklubb et nødvendig steg i den retning.

 

Enn så lenge er det ingen erstatter på plass, men det vil nok løse seg.

 

Ha en fin vår, ønsker alle velkommen til en spennende sesong i Vika.

spjelkavik-il-mai2017-1763.jpg

Trener Frode Fagermo